Biludlejning i San Francisco og USA

Posted on

Mange har drømt om at besøge San Francisco og Californien. Indenfor det sidste halve år er det blevet meget nemmere at komme dertil, og flere har derfor gjort deres drøm til virkelighed ved at rejse til denne fantastiske by i USA. Der er rigtig meget at se og meget at opleve. San Francisco har rigtige mange attraktioner, der kan kræve, at man planlægger en smule for at kunne nå at se så meget som muligt indenfor begrænset tid.

Golden Gate broen; denne imponerende bro, der spænder over Golden Gate ved San Francisco Bay er et af hovedattraktionerne. Broen blev bygget i 1937 og selv i dag er det et af de længste hængebroer, der findes i verden. Og så er der Alcatraz. Dette kendte og berygtede fængsel udenfor San Francisco har kendte ”gæster” som Al Capone og Robert Straud. I dag er det et museum for besøgende, der ønsker at udforske og at opleve, hvordan det var at være i fængsel på denne ø. Glem ikke Chinatown og Twin Peaks, hvor du kan se hele byen fra og tag en tur i en af deres kendte sporvogne, der kører igennem gaderne i San Francisco. Som med så mange andre amerikanske byer, dækker San Francisco et stort område. Man skal derfor overveje at leje en bil for at have mere frihed til at komme rundt om i byen.

Oplev San Francisco med en udlejningsbil

Byens hovedlufthavn er San Francisco Aiport, der ligger 10 km syd for byens centrum. En anden lufthavn i området er Oakland International Airport, ved siden af vandet. Den ligger kun 25-30 km fra San Francisco. Når man rejser rundt i San Francisco eller udenfor byen, skal man leje en bil. I Lufthavnen vil du kunne finde alle de store biludlejningsfirmaer, der gør det nemt for en at leje en bil. De største og mest populære biludlejningsfirmaer er alle samlet i den samme bygning, ved siden af terminalerne. Dollar rent-a-car, Thrifty, Budget, Avis, hertz, Europcar og Alamo er nogle af de største firmaer, og de har alle kontorer i lufthavnen i San Francisco. Andre firmaer er Fox og Enterprise, der også har mange kontorer, især i USA men også i mange andre lande. Forudbestil og foretag en prissammenligning for at finde frem til de bedste tilbud, der findes. Vi anbefaler særligt en side, der hedder www.billigerebiludlejning.dk/usa/

Gode tips før du tager afsted

Når du har fået bilen og er parat til at køre, skal du give dig selv et par minutter, for at finde ud af, hvilke regler der gælder i USA.

Hvis du kunne tænke dig at tage på en køretur udenfor San Francisco, anbefaler stærkt at du tager State Highway 1 (motorvej). Denne kendte motorvej kører langs hele Stillehavskysten til Los Angeles og San Diego. Du behøver ikke at køre hele vejen, da kun en del af vejen er værd at køre på. Husk også på, at det kendte vinområde, Napa Valley, ikke ligger så langt væk fra San Francisco.