Orlando

Posted on

De fleste vil nok tænke på Disney World først, når de hører om Orlando, og der er ingen tvivl om, at de fleste af byens gæster kommer netop for at besøge netop det. Men Orlando har meget mere at byde på. Orlando og omgivelserne huser omkring 2,5 millioner mennesker, hvilket gør den til en af de mindre byer i Florida, og i USA.

Det kommer ikke som nogen overraskelse af attraktioner som Disney World, Magic Kingdom, Seaworld Orlando og Universal Studio trækker millioner turister til byen hvert eneste år. Ikke langt fra Seaworld kan du finde Discovery Cove. Her kan du svømme med delfiner og gå på bunden af et stort rev kun iført en dykkerhjelm og badetøj. Hvis du holder af at shoppe har Orlando nogle enorme shopping centre og outlets. Da alt i USA er tilrettelagt efter dem der kører i bil, er det meget let at køre rundt i en lejet bil mellem de forskellige forlystelsesparker.

Omkring Orlando i en lejet bil

Byens største lufthavn er Orlando international Airport. Den ligger blot ca. 10-15 km fra Orlandos centrum, samt nogle af attraktionerne. Herfra kan man flyve direkte til København og mange andre steder i verden. Andre nærliggende lufthavne er Orlando Sanford Airport, som mest bruges af flyselskabet Allegiant Air. Hvis du har tænkt dig at bevæge dig rundt i Orlando og i Florida generelt, er det absolut nødvendigt med en lejet bil. De fleste ting er tilpasset bilkørsel og derfor er det også gjort meget let at leje en bil i Orlandos lufthavn. Orlando er det største biludlejningsmarked i verden, hvilket betyder at næsten alle biludlejningsselskaber i verden er repræsenteret i lufthavnen. Dollar rent-a-car, Thrifty, Budget, Avis, Hertz, Europcar og Alamo er blandt de største selskaber i biludlejningsindustrien og de har alle store kontorer i lufthavnen i Orlando. Andre firmaer inkluderer Firefly og Enterprise, som begge er relativt store i branchen tilgængelige i mange lande. Der er mindst 25 andre biludlejningsselskaber udenfor og omkring lufthavnen, alle tilbyder de at hente dig i lufthavnen for at komme til deres kontor og derfra køre videre i en lejet bil. Du kan enten booke når du ankommer, men hvis du ønsker en billig bil bør du booke i god. Book online på en hjemmeside som den her.

Der er mange andre fede steder man kan se, ikke langt fra Orlando. Du kan tage en tur til Daytona Beach. Området bugner med lange smukke strande og det er også her det berømte Daytona 500 racerløb finder sted.